2014. augusztus 15., péntek

Huszonnegyedik

Rövid lett, de így az utolsó résznek szerintem jó lett! :D
Az ÚJ történettel kapcsolatban még elég bizonytalan vagyok, nem tudom mi legyen.. hiszen ezt is nagyon sokat szidták, utálták... 
Oldalt van egy szavazás, mindenki szavazzon a kettő közül arra, amelyik szíve választottja. Köszönöm és a komikat is!


Az 1D negyedik születésnapján is túl vagyunk. Másodszor. A srácok minden egyes nap boldogan keltek fel, hiszen tudták, már nem sok kell ahhoz, hogy végre vissza térhessenek a saját kis megszokott életükhöz. Nem egyszer álmodták már azt, hogy végre otthon vannak a családjukkal, és csak is egyedül vannak. Nincs múltbéli énjük, aki velük van.
Liam ráébredt arra, hogy még is milyen butaságot kívánt, de persze nem most először. Minden egyes nap bocsánatot kér a srácoktól személyesen, vagy pedig reggelente elmotyogja és azt is, hogy többet soha nem fog ekkora baromságot kívánni.
Harry és Louis voltak azok, akik a legtöbb dologra rájöttek ez alatt a négy év alatt - de mondhatjuk úgy is, hogy nyolc év alatt-. Jogosan távolodtak el egymástól a Larry shipperek miatt, de az volt a legnagyobb baj, hogy mikor már eléggé messze voltak egymástól, csak még jobban távolodtak, a végén pedig már semmit sem tudtak egymásról. És ez két legjobb barát életében talán egy mélypont is lehet. Louis teljesen lefogyott, az ideg szinte felőrölte teljesen belülről és ezért voltak problémái is. Harry pedig olyan barátokat szerzett magának, akik bár az előadószakmában vannak arra ösztönözték, hogy szálljon ki a One Direction-ból és csináljon magának saját karriert. Kezdjen szóló énekesként, aztán pedig szerepeljen filmekben, és garantált a számára a még 50 évig tartó siker. De mi értelmes is van egyedül híresnek lenni? Semmi.
Zayn Perrie miatt akarta elhagyni az 1D-t, és az esküvő számára még mindig jó ötlet, de többet semmi fontos 1D dolgot nem fog elhalasztani barátnője miatt. Amikor nem ment el Lou anyukájának az esküvőjére egész nap azon járt az agya, hogy vajon a srácok még is mekkorát csalódhattak benne, főleg Louis.
Niall sokszor érezte magát nagyon egyedül és fölöslegesnek. Voltak pillanatok, amikor elhitte, hogy neki tényleg semmi keresnivalója sincs a bandában, és felesleges az énekesi karrierért harcolnia, hiszen Ő nem tud énekelni. Elhitte, de rádöbbent, hogy harcolnia kell a rajongóiért.
- Akkor ez most nekünk végül is a nyolcadik születésnapunk nem? - kérdezte Zayn hatalmas vigyorral az arcán. A többi fiú elgondolkozva ismerte be, hogy barátjának igaza van. Milyen hihetetlen dolog is ez, nem? Boldogítják egymást 8 éve, de valójában csak 4. Megmagyarázhatatlan dolog.
- Felfoghatatlan! - Liam nem nézett a többiekre, csak is Leeyumon és Sophian tudta tartani a szemét. Senki sem tudta, hogy miért bámulja Őket folyamatosan. Talán ebből táplálkozott, merítette magába az erőt, hogy nem sokára Ő is élvezheti barátnőjének közelségét.
Szinte mindenkiben volt már annyi pia, hogy a fele estére ne emlékezzen, de ez még is csak egy buli.
A srácok viszont már nem ittak annyit, mint a saját jelenükben. Ők már megünnepelték, hogy az 1D négy éves lesz, a nyolcadikat pedig majd akkor akarják, ha a rajongók is tudni fogják. Végül is, Ők most négy évvel előrébb vannak, nem?

2014.08.29

- Ma hatalmas baromságot tettem! - Liam szomorúan emlékszik vissza a négy évvel ezelőtti tettére, aminek ma vége szakad. Nem kell többé átlagos emberként élniük, és nem fogja mardosni a bűntudat, hogy Ő ezt kívánta. Végül is, mikor kiejtette a száján azt a bizonyos mondatot, csak jót akart mindenkinek. Hiszen utálta, hogy a srácokkal eltávolodtak egymástól, és Ő csak azt akarta, hogy minden olyan legyen, mint régen. Éppen ezért akarta újra kezdeni, mert azt hitte, hogy ezzel segíteni tud a helyzetükön. És sikerült is, kis zűrzavarokkal megtoldva, de újra elválaszthatatlanok lettek. Nem lesz több hatalmas veszekedés, nem lesz több olyan, hogy egymás szülinapján nem vesznek részt.
- Leeyumnak is ki kell ejtenie a száján nem? Mi lesz akkor, ha újra megfog ez történni? Ha, újra vissza megyünk a múltba, és akkor már 3 One Direction lesz? - Harry agykerekei csak gyártották a furcsábbnál furcsább dolgokat, de ezt a srácok nem értették.
Lenne egy 8 éves 1D, egy 4 éves és egy éppen megalakuló? Kész káosz lenne, ha így kellene leélniük az életüket. De várjunk csak. Életük sem lenne, hiszen a Sorsot nem szabotálhatják, nem lehetnek szerelmesek és nem is öregednek ez alatt a 4 év alatt, csak az éppen feltörekvő 1D. Akkor örökké ez a körforgás menne?
- Leeyumnak nem szabad ezt kívánnia - Zayn riadt arccal fordult a többiek felé. Hogy Ő többet ne legyen híres? Ne ismerjék az emberek, ne legyenek rajongói, akik jó kedvre derítik? Ne énekelhessen többé közönségnek? Kizárt dolog!
- De a jövőt nem szabotálhatjuk - Niall vállat vonva törődött bele ebbe a dologba.
Most döbbentek rá, barátjuk még is mekkora baromságot kívánt 4 évvel ezelőtt.
- És ha Leeyum kíván, mi pedig a jelenünkben leszünk? Lehet, hogy ez a kulcs a visszajutásunkhoz! - Louis rádöbbent a lényegre. Ő kezdte megérteni, mégis hogyan kaphatják vissza a régi életüket.
- És, ha nem sikerül? - kérdezte aggódva Harry.
- Akkor addig próbálgatjuk, amíg nem fog sikerülni. Egyszer úgy is vissza jutunk! - Liam végre meg mert szólalni, és nem hagyta, hogy a szégyen teljesen elnyomja. - Még egyszer, sajnálom srácok!
- Ezt már hallottuk, és ezzel nem vagyunk kisegítve, inkább ki kellene találnunk, hogy mi lesz ma este - állt fel határozottan Zayn a helyéről és végig nézett barátain. Igaza van, ki kell találniuk valamit, különben az is megeshet, hogy 3 1D lesz az elkövetkezendő 4 évben.
- Ki kell próbálnunk azt a variációt is, hogy hagyjuk, hogy a kívánság elsüljön, vagy nem? - Harry is követte Zayn példáját.
- Igaza van Har...
- Srácok! - vágott bele Lou szavába Niall.
Hatalmas ötlet jutott az eszébe. Még soha nem érezte ennyire okosnak magát, mint ebben a pillanatban. Mindig Liam és Harry voltak a nagy ötlet tervezők, de most végre Niall is ki tudott találni valami frappánsat, amitől mindenkinek le fog esni az álla....

6 megjegyzés:

  1. szerintem izgis befejezés lett :D és nagyon várom az epilógus :D és arra is kíváncsi vagyok h fogsz e kezdeni új törit :) remélem igen :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm szépen, remélem az epilógus is fog tetszeni! :))

      Törlés
  2. Várom az epilógust, kíváncsi vagyok Niall ötletére.
    Remélem, lesz új történet. A te döntésed. Ha lesz, mi olvassuk, ha nem, akkor meg nem olvassuk. Bár a második variáció nem igazán tetszik... :)))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, és azt is, hogy megértesz!! :))

      Törlés
  3. Júj izgiii :)) Niall milyen kis édes :) Remélem összejön nekik a dolog, mert az tényleg eléggé zűrzavaros lenne, ha egy csomó 1D lenne a világon :DD
    Am szavaztam. Természetesen arra, hogy legyen még történet. Imádom az írásod :)
    Várom az Epilógust :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De hidd el, én nem bánnám. Ha sok 1D lenne, sok Liam és akkor mindenkinek jutna egy :P
      Köszönöm szépen!! :D

      Törlés