2014. július 4., péntek

Tizenötödik

Meghoztam az új részt! Ezentúl nem érdekelnek a kommentek. Köszönöm azt a 4-et amit kaptam, sokat jelentett. Nem tudom, hogy a következő mikor fog érkezni, mert most lesz pár programom, de igyekszem vele.. :)

- Mi minden tőlünk telhetőt megtettünk, srácok! - állt fel magabiztosan Leeyum a kanapéról és bár kezei remegtek, hangja szikla szilárd volt. Mindenki egyet értett vele, mert amit eddig elértek, már az is hihetetlen. Bekerültek a mentorok házába, és aztán az élő-show-ba. Ennél nagyobb dicsőség nincs 5 olyan ember számára, akik csak pár hete ismerték meg egymást.
És ez az 5 fiú eljutott egészen a döntőig. A ma esti show volt az utolsó. Ma minden eldől. Ki lesz az első, második és a harmadik.
A másik 5 srác, akik a szoba különböző részein álldogáltak és gondolkoztak, hogy vajon ezek után mi lesz, büszkék voltak a fiúkra. Mikor Ők csinálták mind ezt végig, nem úgy fogták fel a dolgokat mint most. Sokkal érettebbek, de még sem csinálnának semmit sem másképp. Pedig Liam ezt kívánta, igaz? Megbánta. Még mindig nem tudja felfogni, hogy hogyan is kívánhatott ilyen hülyeséget, és hogy hogyan is válhatott valóra, de már beletörődtek mindannyian. Tudják, hogy a jövőről nem beszélhetnek senkinek sem mivel a fejük eszeveszetten nyilallni kezd.
A szüleik rájöttek, hogy egyikük sem énektanár és kiszedték a fiúkból az igazságot. Legalább nem kell titkolózniuk, ami viszont ebben az esetben jó. Bármikor oda mehetnek az anyukájukhoz és kérhetnek tőlük egy-egy ölelést anélkül, hogy bárki is hülyének nézné Őket.
- Ami azt illeti, én nem akarok második lenni. Vagy harmadik, vagy első. Ha másodikak leszünk, akkor vesztettünk, mivel nem nyertük meg az első helyet! - Zaynster a kora ellenére nagyon bölcs volt. Olyan idézeteket és verseket tudott kitalálni, amit még a régi költők sem. Dalokat csak egyedül szeret írni a sötétben, de mikor a srácokkal kell együtt dolgozni, szinte minden szégyenlősségét elfelejti és önfeledten megy bele a buliba.
- Vajon milyen lesz nekünk is újra átélni, hogy itt mindennek vége lesz? - súgta oda a kérdést Niall, Liamnek, aki erre viszont nem tudott semmit sem mondani. Szerinte ez sem volt annyira rossz. Neki az első pofon 14 évesen volt, amit soha sem fog tudni elfelejteni. Amikor Simon azt mondta, hogy menjen vissza 2 év múlva. És meg is tette, de amikor a srácokkal estek ki Ő teljesen fel volt rá készülve. Annyira nem ütötte szíven, azonban még is fájt neki, hogy négy legjobb barátot kell elhagynia.
- Fogalmam sincs! - tett hozzá a vállát húzogatva.
- Srácok! - lépett be Simon és egy dolgozó a szobába mire mindenki felugrott. Simon ijedten nézett a 20 éveikben járó fiúkra, majd a fiatalabbakra.
- A nagybátyáink! - magyarázta mosolyogva Liam és ezzel le is tudták a témát.
- Szóval! - rázta meg a fejét zavartan az ajtóban álló férfi, majd folytatta a mondanivalóját. - Akármi is lesz az eredmény, tudnotok kell, hogy nagyon büszke vagyok rátok! - a mosoly az arcukról levakarhatatlan volt. Benne volt a pakliban az is, hogy nem nyernek, de akkor is nyertek. Tapasztalatot, hiszen egy számukra bálvánnyá vált férfi volt a mentoruk. Felnéztek rá és még akkor is egyet értettek vele, ha nem tetszett az ötlete nekik. Nem feleseltek,vagy tiltakoztak soha, mert tisztában voltak vele, hogy Simon tudja mit csinál.
- Gyertek. 2 perc és a színpadon a helyetek! - mondta a dolgozó, akinek a fején egy fülhallgató volt és több méternyi kábel ment a testén össze vissza.

***

- És akik a 2010-es X-Faktort a harmadik helyen zárják, nem más...mint! - a stúdióban csend volt. Senki sem mert megszólalni. A feszültséget szinte késsel lehetett vágni. Hallani lehetett ahogyan az emberek levegőt vesznek, majd lassan kifújják. Mindenki szurkolt valakinek, de a többség a One Direction-nek. Hülyeség is lett volna másnak drukkolni, hiszen Ők voltak a befutó banda. Náluk nagyobb marketing fogás nem volt ebben az évben, és még sokáig nem is lesz.
Az öt fiú, akik a színfalaknál álltak egymásba karolva várták, hogy Caroline, a műsorvezető végre kimondja azt,hogy az 1D zárja a harmadik helyen a versenyt. Hiába vesztették el az XF-et, ha a világot megnyerték.
- A One Direction! Nagy tapsot az 5 fiúnak - Hazza azonnal a földre guggolt és a fejét a tenyerébe temette. Boo Bear szemei könnyekkel teltek meg és lehajolt barátja mellé, hogy a hátát simogatva biztatta, hogy nincs veszve minden. Nialler csak állt és bámult a tömegbe, ahol a családja ült és az anyukája könnyes szemekkel tapsolta meg Őket, hiszen hihetetlenül büszke volt legkisebb fiára és annak barátaira. Zaynster és Leeyum csak egymásra bámulva álltak és nem tudták elhinni, hogy most mi is történt. Jobban mondva, Leeyum nem tudta elhinni, hogy ez megint megtörténik vele.
- Fiúk, mi lesz ezek után a One Directionnel? - kérdezte izgatottam Brian, aki Caroline mellett állt.
- Annyit mondhatok, hogy nem most láttatok minket utoljára együtt énekelni! - Zaynster kacsintása sikítást váltott ki az emberekből és egyfajta megnyugvást is biztosított, hogy az 1D-nek nincs itt vége.
- Emlékeztek, hogy Liam mennyire össze volt törve ezen a napon, este? - kérdezte a színfalak mögött Harry a barátját, aki szomorúan emlékezett vissza erre a napra. Bezárkózott órákra a fürdőbe és ki sem akart menni, csakis barátnője csilingelő hangja tudta kicsalogatni onnan.
Danielle most is ott állt mellettük és Liam nem tudta megállni, hogy ne kezdje folyamatosan bámulni. Azonban a lány ezt észre vette és kissé frusztrálva érezte magát, hiszen neki Leeyum a barátja. Liam elgondolkozott és rájött, hogy Danielle annyi idős mint Ő. Dani 20 volt, mikor megismerkedett a fiatalkori énjével, és most Liam 20 éves. Kissé kiakasztotta a tény Őt.
- Szörnyű volt! - tett hozzá elmélkedve a bociszemű fiú. Ekkor már a srácok is csalódottan kullogtak le a színpadról. Leeyum egyből Dani karjaiba vetette magát és ezt Liamnek borzalmas volt nézni. Neki ott volt Sophia, aki csak a jövőben lesz az övé, de még is szerette volna Daniellet még egyszer megcsókolni. Hiányolt mindent, ami abban a lányban megvolt és Sophiából hiányzott. Azonban Ő döntött úgy, hogy Danivel végez. Az Ő döntése volt és most már viselni kell a következményeket.

6 megjegyzés:

  1. ááhh pedig ebben megnyerhették volna az X-Factort xD szivesen olvastam volna h nyertek..de most mekkora lett volna xD siess a kövielllllll

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de ha megnyerik akkor megváltoztatják a jövőt :P

      Törlés
  2. Júj. Komolyan megkönnyeztem. Olyan furcsa, hogy akkor azt hitték mindennek vége és még sem. Ez annyira csodálatos és Sorsszerű. Am bocsi, hogy a hülyeségeimet kell olvasnod, szóval be is fogtam :D
    Szóval a részt imádtam :) Hidd el, hogy fantasztikus író vagy. Nem sok emberre mondom ezt. Bár szerintem az én véleményem nem sokat számít, de na... XD
    Várom a következő részt, de a legfontosabb az, hogy élvezd a nyarat :) Szóval jó szórakozást a programjaidhoz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igaz, ebben az idő múlása nagyon látszik.. :D
      Ne fogd be, szeretem olvasni a "hülyeségedet,, ami valójában nem az, mert nekem nagyon érdekes ám :))
      Köszönöm szépen, de nem vagyok fantasztikus :P és sokat számít a véleményed éppen ezért köszönöm neked!!! <33

      Törlés
  3. Örömmel jelentem be, hogy annyi idő után újra visszatértem, hogy a kommentjeimmel boldogítsalak. :P
    Nem magyarázkodom, hogy miért nem olvastam a blogod (nincs rá épeszű magyarázat), pedig nagyon jó. Ma olvasni akartam valami jót, eszembe jutott a Covet The Past, és végigolvastam. Imádtam. :)
    Csak így tovább, nagyon jó a sztorid! Várom a kövit! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök ám neki! :EE
      Köszönöm szépen. :D

      Törlés